Buitenschoolse Opvang

de-melkwegDe Melkweg

Sinds november 2011 is er op De Ploeg een buitenschoolse opvang. BSO De Melkweg start direct na schooltijd en is geopend tot 18.30 uur. De BSO ontvangt de kinderen in het ruime lokaal van PSZ De Ploegmaatjes en maakt daarnaast gebruik van het handvaardigheidlokaal, de 'loungehoek' in de gang, het speellokaal en de buitenruimtes.

BSO De Melkweg wordt uitgevoerd door montris kinderopvang. Montris verzorgt dagopvang en buitenschoolse opvang op locaties in Huizen, Laren, Bussum en Almere. Montris kinderopvang werkt vanuit het vernieuwende pedagogische principe van Meervoudige Intelligentie. Spelenderwijs leert ieder kind zijn eigen talenten ontdekken. Met dit uitgangspunt wordt er een breed scala aan activiteiten op de BSO aangeboden.

Meer informatie en aanmelden